Huurstek
postbus 2027
6900 CA Zevenaar

Tel: +31 (0)6 22 245 226
Mail: info@huurstek.nl

Onze werkwijze

1: De inschrijving

Door u gratis in te schrijven kunnen wij u helpen bij het vinden van de juiste huurwoning die aansluit bij uw woonwensen. Inschrijven kunt u online op deze website doen. Wij nemen telefonisch contact met u op en inventariseren wat uw woonwensen zijn, waarna wij een zoekprofiel opmaken zodat wij gericht voor u op zoek kunnen gaan.
Inkomensgegevens kunt u opsturen per post of per mail.

2: Op zoek naar de geschikte huurwoning

Zodra u ingeschreven bent houden we u op de hoogte van alle nieuwe huurwoningen, die aan uw zoekwensen voldoen. Uiteraard loont het ook om zelf het huurwoning aanbod te bekijken op onze website, waar u direct een bezichtiging kunt aanvragen!

3: De bezichtiging

U mag onbeperkt en kosteloos bezichtigen, U krijgt tijdens de bezichtiging antwoord op al uw vragen. Het bezichtigen van een huurwoning kan uiteraard op een tijdstip dat het u uitkomt, dus ook buiten kantoortijden en op zaterdag.

4: U wilt de woning huren?

U heeft de huurwoning gezien, al uw vragen zijn beantwoord en u wilt de woning graag huren? Als het goed is hebben wij uw inkomensgegevens en kopie ID al in ons bezit en stellen u nu voor aan de verhuurder, op basis van uw persoonlijke gegevens. Na akkoord van de verhuurder regelen wij de rest!

5: Verhuizen!

Nadat Huurstek verschillende werkzaamheden voor u heeft uitgevoerd maken wij ook de huurovereenkomst in orde en neemt deze met u door, u betaalt aan Huurstek de 1e maand huur en de waarborgsom. Na deze betaling zal de sleuteloverdracht in de woonruimte plaatsvinden waar we een inspectierapport opstellen en waar de huurovereenkomsten worden ondertekend en kunt u verhuizen!