Huurstek
postbus 2027
6900 CA Zevenaar

Tel: +31 (0)6 22 245 226
Mail: info@huurstek.nl

Onze werkwijze

1: De inschrijving

Door u gratis in te schrijven kunnen wij u helpen bij het vinden van de juiste huurwoning die aansluit bij uw woonwensen. Inschrijven kunt u online op deze website doen. Wij nemen telefonisch contact met u op en inventariseren wat uw woonwensen zijn, waarna wij een zoekprofiel opmaken zodat wij gericht voor u op zoek kunnen gaan.
Inkomensgegevens kunt u uploaden in uw huurdossier (aan te maken onder kopje "mijn account').

2: Op zoek naar de geschikte huurwoning

Zodra u ingeschreven bent houden we u op de hoogte van alle nieuwe huurwoningen, die aan uw zoekwensen voldoen. Uiteraard loont het ook om zelf het huurwoning aanbod te bekijken op onze website, waar u direct een bezichtiging kunt aanvragen!

3: De bezichtiging

U mag onbeperkt en kosteloos bezichtigen, U krijgt tijdens de bezichtiging antwoord op al uw vragen. Het bezichtigen van een huurwoning kan uiteraard op een tijdstip dat het u uitkomt, dus ook buiten kantoortijden en op zaterdag.

4: U wilt de woning huren?

U heeft de huurwoning gezien, al uw vragen zijn beantwoord en u wilt de woning graag huren? Als het goed is hebben wij uw inkomensgegevens en kopie ID al in ons bezit en stellen u nu voor aan de verhuurder, op basis van uw persoonlijke gegevens. Na akkoord van de verhuurder regelen wij de rest!

5: Verhuizen!

Nadat Huurstek verschillende werkzaamheden voor u heeft uitgevoerd maken wij ook de huurovereenkomst in orde en neemt deze met u door, u betaalt aan Huurstek de 1e maand huur en de waarborgsom. Na deze betaling zal de sleuteloverdracht in de woonruimte plaatsvinden waar we een inspectierapport opstellen en kunt u verhuizen!