Huurstek
postbus 2027
6900 CA Zevenaar

Tel: +31 (0)6 22 245 226
Mail: info@huurstek.nl

Call us: +31 (0)6 22 245 226

More information?
Call: +31 (0)6 22 245 226

New

Vlamoven
Delfzijl

3 bedrooms • 98 m²

€ 685 (excl.)

New

 • CityDelfzijl
 • Property typeApartment
 • InteriorCompletely empty
 • Price€ 685 (excl.)
 • AvailabilityNow
 • Rooms4
 • Bedrooms3

Diverse appartementen te huur, vraag naar de beschikbaarheid!

Het appartementencomplex ‘DelfStaete’ aan de Vlamoven in Delfzijl-West is onlangs volledig gerenoveerd. De buitenkant van het complex welke voorzien is van een lift, heeft een enorme opfrisbeurt gekregen en ziet er nu fraai en smaakvol uit. Ook binnen heeft een metamorfose plaatsgevonden. Zo zijn alle appartementen opnieuw geschilderd én voorzien van een mooie nieuwe keuken. En nu zijn de 28 leegstaande woningen per direct beschikbaar voor leuke en enthousiaste huurders. Ziet u zichzelf al wonen in zo’n ruim en fris appartement dicht bij het centrum van Delfzijl?

De appartementen zijn niet alleen fris en smaakvol, maar ook nog eens ruim: 20 appartementen hebben 3 slaapkamers en een woonoppervlakte van maar liefst 98 m2. De andere 8 appartementen hebben 1 grote slaapkamer en een woonoppervlakte van 60/65 m2. De ligging van de appartementen is bovendien fantastisch: in een woonwijk, vlak bij een basisschool en winkelcentrum Jachtlaan. Desgewenst is in de onderbouw een garage te huur.

Bekijk snel de video van het appartement via onderstaande link:
https://youtu.be/eDAPdgncuvc

Ruim bemeten slaapkamers van respectievelijk 10m2, 14m2 en 15 m2 groot!

INDELING
Entree, gang met toegang tot woonkamer met balkon. Aparte woonkeuken ( 15m2) met nieuw keukenblok en aansluiting voor wasmachine. Drie royale slaapkamers waarvan de grootste is voorzien van een wastafel. Verder zijn er een badkamer met douche, zitbad en dubbele wastafel. separaat toilet met fontein. Tegen meerprijs is in de onderbouw een garage te huur.

BIJZONDERHEDEN
– Voor 1-2 personen of gezin;
– Gratis parkeren;
– Huurtoeslag mogelijk.

Het appartement wordt volledig wit geschilderd opgeleverd en tevens wordt het appartement voorzien van een splinternieuw keukenblok!
Beschikbaar per direct voor minimaal 12 maanden daarna verlenging onbepaalde tijd (korter in overleg)
Prijs: € 685,- per maand.

Bijkomende stookkosten bedragen € 130,- (voorschot water en gas) LET OP! Dit zijn geen servicekosten en worden ook niet meegerekend voor de berekening huurtoeslag. Servicekosten € 38,- (hiervan telt € 24,- mee voor berekening huurtoeslag). Kosten voor internet, televisie en elektra en gemeentelijke belastingen zijn exclusief, dit regelt u zelf.

Reageer snel via info@huurstek.nl

Company logo

More information?

Please leave your contact details:

Laat je gegevens achter:

Meer informatie over:

 • Vlamoven
  Delfzijl

  3 bedrooms • 98 m²

  € 685 (excl.)

 • Laat je gegevens achter: